У Тернополі відбулася Mіні-EdCamp конференція (Відео)

Скріншот з відео Файного міста

У Тернопільській школі №28 провели Mіні-EdCamp конференцію “Школа як центр стійкості у громаді: культурний, соціальний, інноваційний”. У цій події взяли участь проактивні освітяни з 16 областей України. Темою обговорення та дискусії було те, чи є школа центром стійкості української освіти або ж, що для цього необхідно робити, пише Файне місто.

Тернопільські школи показали себе центром стресостійкості в цей важкий час, особливо після початку повномасштабного вторгнення. Вони багато зробили для моральної та психологічної підтримки як тернополян, так і для тих внутрішньо переміщених осіб, які, на жаль, покинули свої домівки, але Тернопіль став для них другим домом, – прокоментував секретар Тернопільської міської ради Ігор Гірчак.

Конференція складалася з 2 експертних сесій. Участь у цьому заході взяли 16 спікерів, які виступали перед понад 230 слухачами.

Скріншот з відео Файного міста

Стійкість психоемоційності на сьогодні є одним із наскрізних умінь, яким має володіти не лише здобувач освіти, а й всі учасники освітнього процесу, – доповнив експертний спікер Сергій Омельчук.

Також директорка Тернопільської школи №28 Лілія Вавринів додала, що цей формат швидше про емоції, щоб люди приїхали до своїх закладів з новими ідеями та натхненням для подальших зміни в навчальному процесі.

Читайте також: Юні тернопільські волейболісти здобули «срібло» на чемпіонаті України

Скріншот з відео Файного міста

Підготувала Марія Майкович

Exit mobile version