У Тернополі крадій зі стажем попався на солодощах (Відео)

У Тернополі 27-річний чоловік попався на крадіжці солодощів. Житель обласного центру відкрито поцупив кілька плиток шоколаду в одному з магазинів на вулиці Руська. Хоча зловмиснику одразуй вдалося втекти, проте уникнути відповідальності в подальшому все ж не вдалося.

“У поліцію надійшло звернення від керуючого магазину, що по вулиці Лучаківського у Тернополі. Заявник розповів, що невідома особа відкрито викрала з прилавка товар. Грабіжник, прикриваючи обличчя маскою, взяв у відділі солодощів декілька плиток шоколаду і попрямував до виходу. Коли охоронець намагався зупинити його – кинувся тікати. 

Незважаючи на те, що зловмисник намагався прикрити своє обличчя і залишитися невпізнаним, оперативникам таки вдалося ідентифікувати його особу”, – повідомив старший оперуповноважений карного розшуку Тернопільського відділу поліції Євген Оконський.

Грабіжником виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини 27-річний тернополянин. Зловмисник у скоєному зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною 1 статті 186 ККУ та обрання запобіжного заходу.  У ході досудового розслідування також з’ясувалося, що відкрите викрадення майна із супермаркету по вулиці Руській– теж справа рук раніше судимого 27-річного тернополянина.  

Читайте також: Тонну херсонських овочів та фруктів не допустили до продажу на ринках Тернополя через нітрати

Exit mobile version