Школярка з Тернопільщини отримуватиме стипендію Президента

Фото: Спеціалізована школа І–III ступенів ім. О. С. Маковея у Заліщиках

Марія Зубик – 4-класниця з Заліщиків. Учениця у числі переможців XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Відтак дівчинка буде отримувати президентську стипендію. Про це пише Файне місто з посиланням на Нову українську школу.

Марійка навчається у Спеціалізованій школі І–III ступенів ім. О. С. Маковея у Заліщиках. Вона стала однією з 14 переможців XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Щиро вітаємо з перемогою на четвертому етапі ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика Марійку Зубик – ученицю 4 А класу і її наставницю учителя початкових класів Оксану Богданівну Рацин! Крок за кроком Марійка і Оксана Богданівна здобували перемоги на етапах конкурсу, старанно готувались до нових конкурсних випробовувань і здобули омріяну перемогу. Сердечно дякуємо за такий чудовий подарунок до 90 літнього ювілею школи! , – відзначили на сайті школи.
Фото: Спеціалізована школа І–III ступенів ім. О. С. Маковея у Заліщиках

Стипендію виплачуватимуть з 1 вересня 2024 до 1 вересня 2025 року щомісяця. Становитиме вона для учнів закладів загальної середньої освіти – 1 420 гривень на місяць

Серед стипендіатів Президента також учні закладів загальної середньої та професійної освіти, студенти й курсанти закладів вищої освіти. 

Читайте також: Тернопільська студія «Файне місто» є унікальною медіаплатформою, яка проводить щотижневі екскурсії для дітей

Exit mobile version