Тернопільська студія «Файне місто» є унікальною медіаплатформою, яка проводить щотижневі екскурсії для дітей

30 квітня у Студію «Файне місто», завітали учні-дев’ятикласники Тернопільської загальноосвітньої школи №28.

Екскурсію їм організували у межах інтегрованого курсу «Мистецтво». Діти познайомились з роботою та поринули в атмосферу «Файного міста», побували у студії звукозапису, спробували себе у ролі телевізійних дикторів та радіоведучих. Також журналістки Студії розповіли дев’ятикласникам, як проводяться та координуються ефіри, якими вміннями повинні володіти ведуча та режисер тощо.

Також учні дізнались і про те, як підбирати та створювати матеріал для новинного сайту та соціальних мереж.

Ці діти скоро будуть вступати у ВНЗ, і від їхнього вибору зараз залежить те, ким вони стануть у майбутньому. Якщо учнів вже у 14-15 років цікавить робота медіа – цьому варто сприяти. Ми раді, що можемо їм допомогти, – каже директор Студії «Файне місто» Марія Пачковська.

Школярі також змогли зробити безліч фото та «stories» для власних соціальних мереж.

Емоції у дітей – справді бомбезні, – розповів учитель та керівник групи Михайло Гіль. – Коли ми вийшли зі Студії надвір, вони говорили, що очікування і реальність – це зовсім різне. Учні задоволені цілком і повністю. Тим більше, що їхали на цю екскурсію саме ті діти, які хочуть розвиватись у цьому напрямку.

Колектив Студії щиро дякує дітям за їхнє прагнення розвиватись, дізнаватись більше про сучасні професії. До нових зустрічей!

Читайте також: Студія «Файне місто» купила і передала 5 FPV-дронів для захисників на передову

Exit mobile version