М’яч та 40 тисяч гривень передали постраждалому у ДТП Юрчику поліціанти Тернопільщини

Фото: Досьє102

Понад 40 тисяч гривень благодійної допомоги зібрали поліцейські краю родині 8-річного Юрка Чорного, якого збив на автівці п’яний водій. Працівники поліції провідали хлопчика в лікарні та принесли подарунки і смаколики.

Юрчик переніс вже дві операції, а про страшну аварію майже не пам’ятає. Маленький пацієнт  дуже зрадів гостям у погонах, розповів, що коли виросте, стане поліцейським.

Мені дуже подобається зброя і автомобілі працівників поліції, як виросту теж допомагатиму людям, – запевняє хлопчик.

Щирі слова вдячності висловила правоохоронцям мати неповнолітнього Наталія.

Дякую вам та всім людям, котрі відгукнулися на нашу біду, – каже Наталія Чорна. – Нехай Бог вам допомагає і будьте здоровими – ви і ваші родини.

Футбольний м’яч, якого подарували правоохоронці хлопчик дуже хоче по скоріше випробувати на ігровому полі. Проте попереду у нього – ще не один день лікування.


Керівник відділу ювенальної превенції Тернопільської області Петро Тихович побажав йому якнайскорішого виздоровлення, зазначивши, аби подібних подій ніколи більше не траплялося.

Хочемо застерегти, що нетверезий водій –потенційний вбивця. Найстрашніше, коли страждають дітлахи, – зазначив ювенал.

Нагадаємо, аварія трапилась ввечері 8 липня у селі Прошова Тернопільського району. П’яний водій на шаленій швидкості збив хлопчика, який стояв на узбіччі з велосипедом. На момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Повідомляє Досьє102.

Exit mobile version