На 15 адресах у Тернополі тривають ремонти

Фото: ТМР

У Тернополі триває ремонт покриття на вулицях міста, прибудинкових територіях та пішохідних частинах. Цього тижня роботи проведуть на 15 адресах. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Підрядні організації продовжать виконувати роботи. Зокрема, з 29 квітня по 3 травня заплановано провести поточні ремонти на ділянках вулиць:

Сьогодні, 29 квітня, працівники підрядної організації нарізатимуть ремонтні карти (фреза мала) на вул. Текстильній. На вул. Андрія Сахарова (від вул. Романа Купчинського в напрямку до ВНС) триватиме вкладання фігурних елементів мощення.

Триває ремонт сходового маршу між будинками №3 та №7 по вул. Дружби, де заплановано провести вкладання фігурних елементів мощення. Також проводяться ремонти на прибудинкових територіях за адресами:

Додамо, цими вихідними на вул. Гайовій працівники підрядної організації завершили влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Наразі на цьому об’єкті проводиться асфальтування дорожніх заїздів. Минулого року на вул. Гайовій повністю замінили інженерні мережі (каналізація, водопостачання, водовідведення, електроживлення, газ та кабелі зв’язку) та влаштували нижній шар асфальтобетонного покриття.

Читайте також: У Тернополі може подорожчати водопостачання та водовідведення 

Exit mobile version