У Чорткові створюють реабілітаційне відділення для військових (Фото)

Фото: Чортківська міська рада

У Чортківській міській лікарні створюють відділення реабілітації для військових. У ньому можна буде отримати низку послуг. Про це пише Файне місто з посиланням на Чортківську міську раду.

Наразі уже розпочали демонтажні роботи на 6 поверсі лікарні, де буде відділення.

Найближчим часом плануємо декілька поїздок до лікарень у інших областях, де реабілітаційні відділення вже функціонують, щоб перейняти цінний досвід, зрозуміти, як все повинно функціонувати. Хочемо зробити все якісно, продумано до деталей, щоб втримати ту високу планку, яку ми задали, досконало відремонтувавши педіатричне відділення, – розповів директор лікарні Ростислав Шульський.

Згідно з планами, у відділенні має бути фізична реабілітація, фізіотерапія, ерготерапія (комплекс реабілітаційних заходів у пацієнта із порушенням психічних або фізичних функцій організму, спрямованих на відновлення повсякденної діяльності людини із урахуванням наявних фізичних обмежень), масажний кабінет, кабінет психолога, ароматерапія та арттерапія.

У міськраді зазначили, що спершу реабілітацію планують зробити амбулаторною. Тобто пацієнти приходитимуть із дому на необхідні процедури. З часом на тому ж поверсі, але у іншому крилі, можуть обладнати палати із ліжкомісцями для стаціонару.

Читайте також: Рідним загиблих захисників вручили відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» (Фото)

Exit mobile version