Рідним загиблих захисників вручили відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

У понеділок, 15 квітня, в Українському Домі міський голова Сергій Надал вручив рідним полеглих тернопільських Героїв, які віддали своє життя у російсько-українській війні, відзнаки Тернопільської міської ради «Почесний громадянин міста Тернополя». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Вже десятий рік поспіль українці борються, воюють зі зброєю в руках для збереження нашої державності. Гинуть найкращі сини українського народу. Вони ціною свого життя зупинили російську навалу, завдяки чому ми вистояли. Їхні імена вже назавжди вписані в історію нашого міста і країни. Впевнений, що їхні побратими помстяться за них, – зазначає міський голова Сергій Надал. –  Завдання громади зробити усе, щоб максимально допомогти їхнім родинам. Дякуємо нашим Збройним силам, нашим воїнам, що боронять українську державу, нищать окупанта і дають нам можливість у тиловому Тернополі проводити подібні заходи. Бажаю усім якнайшвидшої перемоги та миру на нашій землі. Вічна пам’ять! Слава усім загиблим воїнам! Слава Україні.

Посмертно присвоєно звання за вагомий особистий внесок у становленні української державності та особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України «Почесний громадянин міста Тернополя» та вручено відзнаки рідним загиблих Героїв:

Читайте також: У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви»

Exit mobile version