Заробив 80 000 гривень на своїх знайомих: на Тернопільщині викрили афериста

Фото: поліція Тернопільщини

Житель Тернопільського району заробив 80 000 гривень на своїх знайомих. Чоловік обіцяв продати дрова, а коли отримував гроші – зникав. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Жителі Бучацього району кілька місяців потрапили у пастку шахрая. Люди розповідали, що їхній знайомий, колишній працівник лісгоспу, обіцяв їм дрова за доступною ціною. Гроші потерпілі йому оплачували наперед, а товару так і не отримували. Сума збитків у кожного різна – від 2500 до 15 000 гривень. Наразі слідчі встановили 7 фактів шахрайств.

Працівники поліції розшукали афериста. ним виявився житель Тернопільського району. Чоловік у скоєному зізнався. Злочини вчиняв, перебуваючи уже під слідством за правопорушення, вчинені раніше. А саме – за крадіжку лісу.

Тепер порушнику доведеться відповідати перед законом ще й відповідно до частини 1 та 2 статті 190 Кримінального кодексу. Йому уже оголосили підозру та обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Процесуальне керівництво здійснює Бучацька окружна прокуратура.

Встановлюють слідчі й інших людей, які могли потрапити у пастку шахрая. Також сума збитків може бути більшою.

Читайте також: У Тернополі судитимуть колоборантку, яка проводила псевдореферендуми на Херсонщині

Exit mobile version