Житель Кривого Рогу продавав зброю на Тернопільщині (Фото)

Фото: Сергій Зюбаненко

На Тернопільщині житель Кривого Рогу продавав зброю. Під час реалізації двох бойових пістолетів «ТТ» його затримали правоохоронці. Про це пише Файне місто з посиланням на начальника поліції Тернопільської області Сергія Зюбаненка.

Також поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта. Правоохоронці виявили ще один «ТТ», а також пістолети «Вальтер» та «Наган» і кілька десятків набоїв до зброї різного калібру.

Фото: Сергій Зюбаненко

Тернопільські слідчі оголосили підозру «зброяреві» у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю. Наразі поліцейські встановлюють, звідки у чоловіка вдома було стільки зброї.

Фото: Сергій Зюбаненко

У свою чергу ще раз нагадую, що громадяни, які мають у користуванні незареєстровану або незаконну зброю, можуть звернутися до працівників поліції та добровільно її видати. У цьому випадку вони звільняються від кримінальної відповідальності, – зазначив начальник обласної поліції.

До слова, нещодавно поліцейські задокументували 3 факти незаконного обігу зброї на Тернопільщині упродовж вихідних. Порушників знайшли у Кременецькому та Чортківському районах.

Більше: Понад тисячу набоїв, гранати, пістолети і магазини до них знайшли у чоловіків на Тернопільщині (Фото/Відео)

Exit mobile version