Понад тисячу набоїв, гранати, пістолети і магазини до них знайшли у чоловіків на Тернопільщині (Фото/Відео)

Фото: поліція Тернопільської області

Поліцейські задокументували 3 факти незаконного обігу зброї на Тернопільщині упродовж вихідних. Порушників знайшли у Кременецькому та Чортківському районах. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП у Тернопільській області.

Житель Київської області збирав зброю, боєприпаси та вибухівку в районах, де раніше велися активні бойові дії. Поліцейські за процесуального керівництва Кременецької окружної прокуратури провели санкціоновані обшуки за місцем проживання чоловіка та виявили бойову гранату «Ф-1», три запали до гранат, набої різного калібру та снаряд до гармати.

Фото: поліція Тернопільської області

Арсенал зброї та боєприпасів знайшли правоохоронці у жителя Чортківського району. Серед вилученого: пістолет «ТТ» калібру 7,62 мм, 2 карабіни системи «Мосіна», шість гранат та запали до них, майже 1 000 набоїв різного калібру, порох загальною вагою 2 350 грам, десять магазинів до пістолета «ТТ» та один магазин до пістолета «ПМ».

Фото: поліція Тернопільської області

Ще один факт незаконного обігу зброї задокументували лановецькі поліцейські у жителя Кременця. У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка виявили бойову гранату «РГД-5» та запал до неї, магазин до автомата, споряджений бойовими набоями калібру 7.62 мм.

Фото: поліція Тернопільської області

Усі вилучені речові докази поліцейські направили на експертизу. Поліцейські встановлюють походження зброї та боєприпасів.

Фото: поліція Тернопільської області

Усім фігурантам оголосили підозру у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Читайте також: Засуджено “народного мера” Тернополя, який виправдовував збройну агресію росії

Exit mobile version