Захисникам з Тернополя відшкодують 20% на житло по іпотечному кредиту

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Цього року для тернопільських військовослужбовців діє нова ініціатива. Відтепер Тернопільська міська рада допоможе захисникам з громади придбати своє житло за іпотечним кредитом по програмі «єОселя». Про це пише Файне місто з посиланням на міського голову Тернополя Сергія Надала.

Ця програма дає можливість отримати військовим кредит на придбання житла на 20 років під мінімальний відсоток. І перший внесок, який передбачає 20%, міська рада Тернополя буде компенсовувати нашим захисникам, аби вони мали можливість придбати своє житло, – зазначив очільник міста.

Скористатися цією програмою можуть захисники, які беруть безпосередню участь у бойових діях та зареєстровані на території Тернопільської громади. Ознайомитися з переліком документів, які потрібні для подачі заяви, можна за посиланням.

Зазначимо, у Тернополі наразі вже є перші 3 захисники, які отримають частину коштів на житло.

Більше: Перші три захисники з Тернополя отримають відшкодування за житло в межах програми «єОселя»

Перелік документів

Для отримання грошової компенсації заявник після укладання договору купівлі-продажу житла та договору іпотечного кредитування подає у відділ звернень громадян Тернопільської міської ради (вул. Листопадова, 6) заяву з відповідним пакетом документів. Зокрема:

Важливо, у випадку, якщо посвідчення учасника бойових дій видане до 24 лютого 2022 року, то треба додати довідку, що підтверджує участь у бойових діях у зв’язку з військовою агресією рф проти України з 24 лютого 2022 року.

Детальнішу інформацію можна отримати в управлінні соціальної політики – відділі по роботі з ветеранами війни та іншими пільговими категоріями за адресою вул. Миколи Лисенка, 8.

Читайте також: У центрі Тернополя понизили ще 3 пішохідні переходи

Exit mobile version