Перші три захисники з Тернополя отримають відшкодування за житло в межах програми «єОселя»

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

Тернопільським військовослужбовцям, які є учасниками програми «єОселя», міська рада відшкодовує перший внесок в розмірі до 20% вартості житла. Наразі кошти отримають перші три захисники. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу міськради.

6 березня на засіданні виконавчого комітету затвердили Протокол, відповідно до якого таку компенсацію на перший внесок отримають три захисники на загальну суму понад 1,3 млн грн.

Нагадаємо, що отримати відшкодування суми першого внеску по іпотечному кредиту (20%) можуть тернопільські службовці, які беруть безпосередню участь у бойових діях та отримали кредит на умовах програми доступного іпотечного кредитування «єОселя». Також вони мають бути зареєстровані на території Тернопільської громади на дату затвердження Порядку.

Перелік документів

Для отримання грошової компенсації заявник після укладання договору купівлі-продажу житла та договору іпотечного кредитування подає у відділ звернень громадян Тернопільської міської ради (вул. Листопадова, 6) заяву з відповідним пакетом документів. Зокрема:

Важливо, у випадку, якщо посвідчення учасника бойових дій видане до 24 лютого 2022 року, то треба додати довідку, що підтверджує участь у бойових діях у зв’язку з військовою агресією рф проти України з 24 лютого 2022 року.

Детальнішу інформацію можна отримати в управлінні соціальної політики – відділі по роботі з ветеранами війни та іншими пільговими категоріями за адресою вул. Миколи Лисенка, 8.

Читайте також: Додаткові кошти виділили на ремонти у школах та садочках Тернополя 

Exit mobile version