На підпитку та з підробленими документами зупинили водія на Тернопільщині

Фото: ГУНП в Тернопільській області

На автодорозі поліцейський зупинив 40-річного водія, жителя села Великий Глибочок. Чоловік був на підпитку та рухався з порушеннями Правил дорожнього руху. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У четвер, 14 березня, близько 20 години поліцейський офіцер Білецької громади Юрій Яржемський, виявив поблизу села Великий Глибочок водія автомобіля марки «Audi», який рухався підозріло. Поліцейський зупинив керманича. Під час спілкування з ним офіцер громади помітив, що чоловік перебуває у нетверезому стані. Перевірка за допомогою приладу «Драгер» показала, що вміст алкоголю в крові водія майже у 8 разів перевищує допустиму норму.

Також під час перевірки документів чоловіка було встановлено, що його водійське посвідчення містить ознаки підробки. Згідно з наявними базами даних кермувальник ніколи не отримував посвідчення водія, що сам і підтвердив. Чоловік зізнався, що придбав підроблений документ. Водійське посвідчення поліцейські вилучили та направили на експертизу, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські склали адміністративний протокол за керування авто у нетверезому стані (ст. 130 КУпАП). Та розпочато кримінальне провадження (підробка документа) за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання від штрафу до двох років обмеження волі.

Читайте також: У Тернополі відбудеться спецпоказ фільму “Я, “Побєда” і Берлін” за участі виконавців головних ролей (Реклама)

Exit mobile version