У Тернополі відбудеться спецпоказ фільму “Я, “Побєда” і Берлін” за участі виконавців головних ролей (Реклама)

Фото: з інтернету

Показ за участі виконавців головних ролей найочікуванішого фільму, за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна відбудеться 17 березня 2024 року в Тернополі. Про це пише Файне місто з посиланням на організаторів заходу.

Фільмування стрічки відбувалося в умовах жорстких обмежень під час карантину у 2020 році.  Дату прем’єри було заплановано на 17 березня 2022 року, але у розпал підготовки до прокату відбулося повномасштабне вторгнення. 

Фільм занурює глядача в атмосферу 90-х – епоху молодості Кузьми: музику, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. Особливою родзинкою картини є культова музика Скрябіна.

 Цей фільм ми створювали з безмежною любовʼю та глибокою повагою. І попри всі перешкоди, нарешті частинка наших сердець знайшла шлях до глядача. Ми – мрійники, не менш віддані та натхненні, ніж наш Кузьма, і наше бажання – щоб якомога більше людей дивилось якісне українське кіно. Наша перемога ще попереду, але зараз, за допомогою ‘Побєди’, ми хочемо подарувати вам мить радості й світла, – режисерка Ольга Ряшина.

За сюжетом звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть. Це історія про становлення музиканта, пошуки себе, дружбу та шлях до мрії, сповнений карколомними пригодами.

Це по-справжньому національний і дуже очікуваний фільм. Ми разом з командою фільму пишаємося спільною і дуже особливою для нас роботою. Важливим є те, що це фільм із соціальною місією, оскільки левова частина прибутків від кінотеатрального прокату буде направлена нами до Фонду Скрябіна для допомоги захисту нашої держави, – продюсери фільму Олексій Терентьєв, Юрій Артеменко й Ольга Пантелеймонова.

Прийти на спеціальний показ можна у кінотеатр Miromax (ТРЦ “Подоляни”) 17 березня о 17:00.

Читайте також: Тернопільські слідчі оголосили підозру гастролеру, який видурив майже два мільйони гривень

Exit mobile version