Школярка з Чортківщини разом з однокласниками зібрала кошти для ЗСУ

Фото: Білобожницька громада

8-річна учениця Джуринської опорної школи Злата Стадник, яка проживає у селі Полівці, надихнувшись прикладами дитячого волонтерства, вирішила використати власні творчі здібності для допомоги нашим воїнам. Про це пише Файне місто з посиланням на Білобожницьку громаду.

Злата почала виготовляти браслети з резинок, які продавала всім бажаючим. Зароблені гроші складала у скриньку, яка призначалася на допомогу ЗСУ.

Цей вчинок неабияк надихнув її однокласників, тож вони також розпочали плести і продавати браслети на підтримку наших захисників.

Власними зусиллями дівчинці вдалось зібрати суму в розмірі 1400 гривень. Ще 400 гривень, зароблених таким же чином, додали їй однокласники. Зароблені гроші Злата разом із батьками передала у Білобожницьку сільську раду. За бажанням батьків, кошти направлені на потреби бійців із 80-го батальйону територіальної оборони.

Юна волонтерка дуже чекала дня, коли її наполеглива праця зможе принести користь нашим воїнам. Також Злата зазначає, що це лише початок її волонтерської діяльності і вона буде продовжувати свою роботу, аби бійці якомога швидше звільнили Україну від ворога та повернулися до своїх рідних, – йдеться у повідомленні, – зазначається у повідомленні.

Школярка не лише змогла сама допомогти захисникам, а ще й показала приклад однокласникам, які також долучились до мрії дівчинки.

Читайте також: Рідні воїна Василя Бойка з Тернопільщини просять підписати петицію про присвоєння звання Героя України 

Exit mobile version