Із воїном Олегом Грибиком навіки попрощалися на Тернопільщині (Фото)

Фото: Великогаївська сільська рада

На Тернопільщині провели в останню путь воїна Олега Грибика. Життя воїна обірвалося на Донеччині. Про це пише Файне місто з посиланням на Великогаївську сільську раду.

12 березняу селі Прошова рідні, односельці, священнослужителі, військовослужбовці, представники влади, побратими та друзі гідно провели в останню путь захисника України Олега Грибика. Чин похорону очолив отець-декан Михайло Піняга у співслужінні священників Великобірківського деканату.

Фото: Великогаївська сільська рада

На захисті Батьківщини стоять найкращі. Серед них був і наш Олег. Він поклав своє молоде життя на вівтар свободи і незалежності України. Його подвиг назавжди залишиться в наших серцях та в історії держави, – у проповіді сказав парох села о. Михайло Рудак.
Фото: Великогаївська сільська рада

Своє життя воїн поклав 7 березня 2024 року на Донеччині поблизу населеного пункту Іванівське. Безжальна війна забрала ще одне життя, а з ним – мрії, сподівання, плани на майбутнє .

Від головнокомандуючого Збройних сил України Олександра Сирського зачитали та вручили матері Любові пам’ятний лист із подякою за службу та вірність військовій Присязі, а також Державний Прапор України, який вкривав труну. Під молитовний спів, звучання Державного Гімну України та військовий салют тіло Героя віддали святій українській землі.

Фото: Великогаївська сільська рада

Щиро співчуваємо матері Любові, вітчиму Олександру, брату із сім’єю, бабусі, усім рідним та знайомим загиблого Героя. Вічна пам’ять і слава Герою!

Читайте також: Захиснику Івану Морозу з Тернопільщини просять присвоїти звання «Герой України» посмертно

Exit mobile version