У Шумську попрощалися із захисником Миколою Урбанським (Фото)

Фото: Шумська міська рада

У Шумську в останню путь провели 57-річного офіцера запасу, старшого лейтенанта Миколу Урбанського. Воїн помер на Запоріжжі. Про це пише Файне місто з посиланням на Шумську міську раду.

Микола довгий період проживав у Гадячі Полтавської області. У грудні 2022 року чоловіка мобілізував Миргородський РТЦК та СП до лав Збройних сил України. Загинув військовий 21 лютого 2024 року при виконанні обов’язків військової служби у смт Новомиколаївка Запорізької області.

Під пронизливі звуки сирени машин 27 лютого Шумська громада зустріла живим коридором військовослужбовця. На площі Героїв Майдану духівники спільно із присутніми помолилися за нашого земляка.

Фото: Шумська міська рада

У Спасо-Преображенському храмі у Шумську священнослужителі помолилися за упокій душі захисника. Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж міста до кладовища. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті.

Микола Васильович захищав Україну з періоду антитерористичної операції, пройшов важкі випробування війною, проте до останніх днів не втрачав віру у Перемогу. Рідні та знайомі висловлюють щирі слова про захисника, про його щирість, доброту душі та любов до України, – йдеться у повідомленні.
Фото: Шумська міська рада

Розділяємо біль втрати з рідними та близькими. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять українського бійця. Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Шумщина попрощалася із захисником Володимиром Волочнюком (Фото)

Фото: Шумська міська рада
Exit mobile version