Шумщина попрощалася із захисником Володимиром Волочнюком (Фото)

Фото: Шумська міська рада

Жителі Шумської громади живим коридором зустріли траурний кортеж із Героєм-захисником Володимиром Волочнюком. 32-річний молодший сержант загинув на Харківщині. Про це пише Файне місто з посиланням на Шумську міську раду.

Фото: Шумська міська рада

На площу Героїв Майдану у Шумську військові занесли труну у супроводі мелодії «Пливе кача». Священники відслужили панахиду та спільно із присутніми помолилися за упокій душі. Поховають воїна сьогодні у селі Зіньки Хмельницької області, де проживав разом із дружиною та дітьми.

Фото: Шумська міська рада

Нагадаємо, Володимир народився та виріс у селі Тетильківці Шумської громади. Навчався у місцевій гімназії. Після одруження переїхав жити на Хмельниччину, у село Зіньки Білогірської громади. Разом із дружиною виховували трьох дітей.

Загинув воїн під час виконання бойового завдання 19 лютого 2024 року. Його життя обірвалося внаслідок авіаудару поблизу села Садовод Куп’янського району Харківської області.

Загибель Володимира – це велика втрата для всіх нас. Він наш Герой! А ще – найкращий син, чоловік і тато, хороший друг та вірний побратим. Його пам’ятатимуть завжди усміхненим та життєрадісним, патріотом своєї Батьківщини, своєї рідної землі, – заначили у міській раді.

Вічна пам’ять полеглому Герою. Щирі співчуття сім’ї, родині та друзям захисника. Низькій уклін батькам за гідне виховання сина!

Читайте також: Меморіальну дошку захиснику Олегу Барні відкрили на Тернопільщині (Фото)

Фото: Шумська міська рада
Exit mobile version