Тернопільські спортсмени здобули призові місця в змаганнях з лижного двоборства (Фото)

Фото: Світлана Крикончук

Днями у Ворохті відбулися змагання з лижного двоборства, в яких взяли участь вихованці Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту. На них спортсмени здобули призові місця. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську обласну ДЮСШ із зимових видів спорту.

Змагання відбулись 22-24 лютого. Це, зокрема, чемпіонат України серед юнаків та дівчат старшої вікової групи та чемпіонат України серед юніорів та юніорок.

У змаганнях серед юнаків чемпіоном став Пилипчук Денис (трамплін К-75, лижна гонка 5 км), а серед юніорів 1 місце здобув Шовкопляс Олександр (трамплін К-75, лижна гонка 5 км). Ще учень школи Чеболда Ілля виборов “бронзову” нагороду серед юніорів.

В командних змаганнях серед юніорів (трамплін К-75, лижна гонка 3х1 км) переможцями стали Чеболда Ілля та Шовкопляс Олександр. “Срібло” здобули Пилипчук Денис з випускником нашої школи Прокопюком Максимом. В заключний день змагань 2 місце зайняв Шовкопляс Олександр (трамплін К-90, лижна гонка 5 км), а “бронзовим” призером став Пилипчук Денис, — пишуть на сторінці школи.

Вітаємо спортсменів та бажаємо в майбутньому вдалих стартів та перемог!

Читайте також: Тернопільські спортсменки здобули 6 нагород на чемпіонаті світу з легкої атлетики серед осіб з порушеннями розумового і фізичного розвитку

Exit mobile version