Тернопільські спортсменки здобули 6 нагород на чемпіонаті світу з легкої атлетики серед осіб з порушеннями розумового і фізичного розвитку

Фото: Тернопільська міська рада

З 22 по 25 лютого 2024 року у французькому місті Реймс відбувся чемпіонат світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях серед осіб з порушеннями розумового і фізичного розвитку. У складі збірної команди України змагалися також дві тернополянки Руслана Муравська та Ольга Зазуляк, які продемонстрували відмінні результати та здобули 6 нагород. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Руслана Муравська перемогла у стрибках у висоту та естафетному бігу 4 х 100 метрів та здобула срібну нагороду у бігу на 60 метрів з бар’єрами та разом з Ольгою Зазуляк посіли 2 місце у естафетному бігу 4 х 200 метрів. Ольга здобула бронзу чемпіонату у потрійному стрибку.

Фото: Тернопільська міська рада

Загалом, збірна України посіла перше загальнокомандне місце, здобувши 13 золотих, 7 срібних та 4 бронзові нагороди.

Зазначимо, Руслана Муравська та Ольга Зазуляк – майстри спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, тренуються під керівництвом Заслужених тренерів України Михайла Васірука та Івана Салука. 

Читайте також: Волонтери з Тернополя передали близько 30 тонн допомоги військовим на Схід (Відео)

Exit mobile version