Нетверезий водій спричинив ДТП з потерпілими на Тернопільщині

Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Хоросткові на Тернопільщині нетверезий водій спричинив аварію за участі 3 автомобілів. В результаті аварії один із водіїв отримав травми. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Автопригода трапилась 23 лютого близько 16 години у Хоросткові. Місцевий житель, керуючи автомобілем марки «Skoda Octavia», виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мікроавтобусом «Opel Vivaro». Після цього водій «Skoda Octavia» в’їхав ще у 2 автівки, які були припарковані на узбіччі. 

У результаті аварії травми отримав водій мікроавтобуса. Після проведення медичного освідування виявилось, що водій «Skoda Octavia», який спричинив ДТП, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Читайте також: Понад 800 тисяч гривень збитків громаді: судитимуть міського голову Чорткова 

Exit mobile version