Без тата залишилась 3-річна донечка: на війні загинув Василь Темірханов з Тернопільщини

Трагічна звістка з фронту знову сколихнула Тернопільщину. На війні загинув Василь Темірханов. Без тата залишилась 3-річна донечка. Про це пише Файне місто з посиланням на Великоберезовицьку селищну раду.

Воїн родом з села Настасів. Народився захисник 10 червня 1997 року. Навчався у Настасівській школі, а згодом здобув фах електрозварювальника у Тернопільському центрі професійно-технічної освіти.

Василь пішов захищати Україну під час повномасштабного російського вторгнення. Служив старшим солдатом, був командиром 2-го відділення 2-го взводу роти протитанкових керованих ракет в/ч А4447. Життя воїна обірвалося 9 лютого 2024 року після ворожого мінометного та артилерійського обстрілу поблизу Авдіївки на Донеччині.

У Василя Темірханова залишились 3-річна донечка Поліна, дружина Василина, мати Ганна, батько Олексій, брати Віталій та Назар.

Траурний кортеж з полеглим Героєм Василем Темірхановим прибуде у рідний Настасів 12 лютого. Зустріч тіла загиблого захисника України відбудеться близько 12:00 години біля фігури Матері Божої. Жителів громади закликають вийти до дороги та віддати останню шану Герою, який у боротьбі за волю та незалежність України пожертвував власне життя.

Панахида відбудеться 12 лютого о 19:00 годині. Похорон розпочнеться 13 лютого об 11:00 годині.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Розділяємо з вами страшне горе та біль втрати. Вічна памʼять Герою!

Читайте також: Звання “Герой України” (посмертно) просять присвоїти 24-річному захиснику Назару Королю з Тернопільщини

Exit mobile version