Звання “Герой України” (посмертно) просять присвоїти 24-річному захиснику Назару Королю з Тернопільщини

Присвоїти звання “Герой України” (посмертно) просять 24-річному захиснику Назару Королю. Таку ініціативу на офіційному інтернет-представництві президента України опублікувала мати загиблого бійця Оксана Король, пише Файне місто з посиланням на петицію №22/218110-еп.

Назара призвали на військову службу по мобілізації 20 червня 2023 року. З честю та гідністю боронив Україну в Бахмутському районі.

Загину воїн 11 грудня 2023 року внаслідок наступально-штурмових дій проти дій потивника поблизу населеного пункту Спірне, Бахмутського району, Донецької області.

Назар не покинув свою позицію та відважно прийняв бій. До останнього подиху був вірним своїй державі, побратимам та українському народові.
Всі знають Назара, як людину з безмежно добрим серцем. Я пишаюсь своїм сином, за вільну Україну він віддав найцінніше – своє життя.
Король Назар Романович заслуговує на найвищу державну нагороду – Герой України (посмертно), – наголосила Оксана Король.

Станом на 15-ту годину 9 лютого триває збір підписів. Петиція набрала 3599 голосів з 25000 необхідних. До кінця голосування залишилося 89 днів. Підтримати петицію можна, перейшовши за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/218110?fbclid=IwAR3tDYTFjKbYEXVAp_l1jNIF5tswLrhjbuauatDVMeILdrdT5UKaxJ7Y_ow.

Нагадаємо, захисник загинув ще 11 грудня 2023 року. Та лише 24 січня цього року завдяки аналізу ДНК вдалось встановити тіло Героя.

Більше: На війні загинув 24-річний Назар Король із Тернопільщини

Exit mobile version