У Тернополі презентували проєкт «Побач» (Фото)

Проєкт «Побач» презентували 10 лютого у Тернополі. Його мета – розповісти про донорство та залучити до нього більше людей. Під час події волонтери-медики безкоштовно визначали групи крові усім охочим. Про це пише Файне місто з посиланням на голову ГО «Я ДОНОР» Олександра Хому.

Як зазначив голова громадської організації, що проєкт «Побач» — це виставка портретів донорів крові, доповнених їхніми особистими історіями. Люди на цих світлинах не знайомі між собою, мають різний досвід донорства, інтереси та цінності — їх об’єднує лише бажання ділитися кров’ю й допомагати людям таким чином.

Фото: Олександр Хома

Ця акція була анонсом наступної виїзної донації в межах проєкту «Розквітай». Відбудеться вона 17 лютого (субота), з 9:00 до 13:00 на локації Na пошті. Креативний кластер (вул. Чорновола, 4). Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://app.donor.ua/events/639.

Фото: Олександр Хома

Олександр Хома зазначив, що на донорів, окрім здачі крові, чекають подарунки, розіграші, смаколики, фотозона та інтерактиви. Забір крові будуть проводити фахівці Тернопільського центру крові.

Читайте також: «Мобільна бібліотека для військових»: у Тернополі діє благодійна акція

Фото: Олександр Хома
Exit mobile version