У Тернополі створять жіночий монастир

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

Священний Синод Української Православної Церкви ухвалив рішення про відкриття нового жіночого монастиря у Тернополі. Рішення затвердили на прохання митрополита Тернопільського і Кременецького Нестора. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу ПЦУ.

Священний Синод ухвалив Постанову №71 “Про відкриття жіночого монастиря у Тернопільській єпархії”. Відповідно до цього рішення, у Тернопільській єпархії створять релігійну організацію під назвою “Жіночий монастир Святої Великомучениці Варвари”. Також був затверджений Статут цієї організації.

Постанова №71

Священного Синоду Української Православної Церкви

(Православної Церкви України)

«Про відкриття жіночого монастиря у Тернопільській єпархії»

На прохання Преосвященного Нестора, митрополита Тернопільського і Кременецького, Священний Синод Української Православної Церкви (Православної Церкви України) постановляє:

  1. Утворити у складі Тернопільської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) релігійну організацію «Жіночий монастир Святої Великомучениці Варвари Тернопільської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України)».
  2. Прийняти Статут релігійної організації «Жіночий монастир Святої Великомучениці Варвари Тернопільської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України)».

ЕПІФАНІЙ

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ

Читайте також: День закоханих не має жодного стосунку до любові чи святості, – митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор

Exit mobile version