Родичі полеглих воїнів з Тернополя поїхали на реабілітацію в духовний центр «Зарваниця»

Фото: Тернопільська міська рада

У Марійському духовному центрі «Зарваниця» по 11 лютого триватиме відпочинкова реабілітація для родин полеглих захисників і захисниць України, які є родом з Тернопільської громади. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

На духовну реабілітацію відправились 40 родичів загиблих Героїв Тернопільської громади. Рідні захисників зможуть відвідати Божественну Літургію, приступити до Святої Тайни Сповіді та прийняти Святе Причастя, помолитися за воїнів, за поранених та полонених, відвідати реколекції та духовні навчання. Під час зустрічі родини Героїв супроводжуватиме головний капелан Тернопільсько-Зборівської архиєпархії отець Микола Квич.

Організували поїздку Громадська організація «Родини полеглих воїнів Тернополя» за сприяння Тернопільської міської ради в рамках програми «Родини Героїв Тернопільської міської територіальної громади» та спільно з Марійським духовним центром «Зарваниця».

Читайте також: “Конспект по сектоведенню” і написи на стінах: директор заповідника оприлюднив фото з келій Миколаївського собору (Фото)

Exit mobile version