Тернопільська початкова школа №1 отримала ноутбук за участь у благодійній програмі (Фото)

Фото: ТМР

Учениця Тернопільської початкової школи №1 взяла участь у Міжнародній благодійній програмі «Kids and Art for Ukraine». За участь в заході школа отримала необхідну техніку. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Участть у програмі взяла учениця третього класу Тернопільської початкової школи №1 Поліна Литвинюк. Дівчинка також є учасницею гуртка образотворчого мистецтва під керівництвом вчителя Шандрук В.І. Завдяки своїй участі в заході школярка здобула для школи професійний ноутбук для розвитку мистецьких здібностей школярів.

Фото: ТМР

Її роботи разом з творами інших учасників демонструвалися у Європейському Банку Реконструкції і Розвитку в Лондоні, Британському парламенті у Палаті громад, а також у Президентському палаці в Тирані, Албанія.

Фото: ТМР

Міжнародна благодійна програма «Kids and art for Ukraine» спрямована на підтримку України за трьома напрямами: освітній, гуманітарний та медичний. Програму проводив Британський благодійний фонд Sincere Education and Cultural Development за підтримки працівників Європейського Банку Реконструкції і Розвитку у рамках програми «Громадська ініціатива». У заході брали участь й інші освітні заклади Тернополя.
Більше: Тернопільські школярі взяли участь у міжнародній благодійній програмі.

Exit mobile version