Тернопільські школярі взяли участь у міжнародній благодійній програмі

Фото: ТМР

Нещодавно тернопільські школярі взяли участь у Міжнародній благодійній програмі «Kids and art for Ukraine», що спрямована на підтримку України. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Програма «Kids and art for Ukraine» («Діти та мистецтво для України») є доброчинним проєктом, котрий спрямований на підтримку України за трьома напрямами: освітній, гуманітарний та медичний.

Тернопіль на конкурсі представляли одразу кілька освітніх закладів: ліцей №21-спеціалізована мистецька школа ім. Ігоря Герети, початкова школа №1 та Галицький фаховий коледж ім. В’ячеслава Чорновола. Школярі малювали картини, які демонструвалися в Європейському Банку Реконструкції і Розвитку в Лондоні, у Британському парламенті у Палаті громад та Президентському палаці в Албанії, — розповідають на сайті міської ради.

За участь в конкурсі учасники отримали винагороду. Це — необхідне комп’ютерне обладнання, зокрема:

Програму проводив Британський благодійний фонд Sincere Education and Cultural Development («Щира освіта та культурний розвиток») за підтримки працівників Європейського Банку Реконструкції і Розвитку у рамках програми «Громадська ініціатива».

Читайте також: У Тернополі молодь організувала акцію вшанування пам’яті захисників України (Фото)

Exit mobile version