Тернопільського підприємця підозрюють у привласненні понад 3,2 млн грн бюджетних коштів (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині підприємця підозрюють у привласненні понад 3,2 млн грн бюджетних коштів, виділених на ремонт військового містечка. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

У ході досудового розслідування встановили, що директор одного із приватних підприємств уклав договір із квартирно-експлуатаційним відділом у Тернополі щодо капітального ремонту військового містечка у Львівській області. Підрядник реалізував нелегальну схему, щоб привласнити бюджетні кошти.

Фото: поліція Тернопільщини

Скориставшись своїм службовим становищем, він вносив у офіційну документацію неправдиві відомості та значно завищував вартість закуплених матеріалів та виконаних будівельних робіт. Таким чином йому вдалося заволодіти понад 3,2 мільйонами гривень бюджетних коштів, – зазначили у поліції.
Фото: поліція Тернопільщини

Незаконні дії викрили правоохоронці. Обвинуваченому оголосили підозру приватному підприємцю у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке може загрожувати підозрюваному за інкримінованими статтями, 12 років позбавлення волі.

Фото: поліція Тернопільщини

Станом на 2 лютого вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво у справі здійснює Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Читайте також: На Тернопільщині викрили чергову групу, яка переправляла військовозобовязаних за кордон (Фото/Відео) 

Exit mobile version