У Шумській громаді на Тернопільщині відкрили поліцейську станцію (Відео/Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

У селі Новостав, що на Шумщині, запрацював поліцейський пункт. Станцію відкрили у межах безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади». Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме Володимир Шмигель. До виконання своїх службових обов’язків правоохоронець приступив наприкінці листопада минулого року. До цього він працював дільничними офіцером у Шумській громаді. Територія обслуговування поліцейського офіцера громади – це дев’ять навколишніх сіл із населенням понад п’ять тисяч осіб.

Службовим приміщенням офіцера забезпечила громада. Автомобіль для службового користування придбали за кошти Нацполіції.

Начальник Головного управління Нацполіції Тернопільщини Сергій Зюбаненко подякував керівництву громади за розуміння та підтримку і запевнив, що така співпраця, насамперед, сприяє безпеці людей. Бо поки захисники боронять нашу країну в зоні активних бойових дій, поліція має дбати про спокій на місцях.

Голова Шумської громади Вадим Боярський вдячний, що поліція дбає про безпеку не лише великих населених пунктів, а й невеличких сіл.

Нагадаємо, що напередодні в межах проєкту ” Поліцейський офіцер громади” першу поліцейську станцію відкрили в Бучацькій громаді. Вона обслуговуватиме 5 населених пунктів, у яких проживає понад 6 800 людей.
Більше: Першу поліцейську станцію відкрили в Бучацькій громаді (Відео/Фото)

Exit mobile version