Першу поліцейську станцію відкрили в Бучацькій громаді (Відео/Фото)

Фото: ГУНП в Тернопільській області

На території Бучацької громади реалізували безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади». Тут відкрили першу поліцейську станцію. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Станція працюватиме в селі Зубрець, щоб жителі найвіддаленіших населених пунктів громади отримували належну допомогу на місці. Оглянув поліцейську станцію та представив офіцера громади начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.

Наші люди мають почувати себе у безпеці, поліцейські послуги мають надаватися якісно і вчасно. У вашій громаді будуть працювати ще 6 поліцейських офіцерів і найближчим часом ми це реалізуємо, – зауважив очільник обласної поліції.

Офіцером громади став старший лейтенант Петро Антонюк. Він пройшов відповідне навчання та обслуговуватиме 5 населених пунктів, у яких проживає понад 6 800 людей. У службовому приміщенні, де тепер працюватиме офіцер, зробили ремонт, закупили нові меблі та технічне обладнання. Також правоохоронцю надали в користування автомобіль.

Загалом на Тернопільщині функціонує уже 46 поліцейських станцій. Нещодавно ще один осередок безпеки почав діяти на території Скали-Подільської громади.
Більше: Ще одну поліцейську станцію відкрили на Тернопільщині

Exit mobile version