Ще одну поліцейську станцію відкрили на Тернопільщині

Фото: поліція Тернопільщини

У Скалі-Подільській громаді на Тернопільщині запрацювала поліцейська станція. Тут зможуть вчасно отримувати допомогу та скористатися послугами понад 10 000 місцевих жителів. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Чергова громада області отримала свого поліцейського офіцера. Реалізація безпекових проєктів – важлива, люди мають почувати себе захищеними та отримувати належну допомогу. Вдячний головам громад, що знаходять можливість долучатися до таких ініціатив, – зазначив начальник поліції області Сергій Зюбаненко.

На станції працюватиме старший лейтенант поліції Василь Мимка. Для нього ця робота не нова, раніше він був тут дільничним. Торік поліцейський подав свою кандидатуру на посаду офіцера громади, пройшов конкурсний відбір, відповідне навчання та готовий приступити до виконання своїх службових обов’язків. Жодне повідомлення та звернення від громадян не має залишатися без уваги – на цьому наголосив офіцеру громади Сергій Зюбаненко.

Люди звертаються з різними проблемами, це переважно домашнє насильство, порушення правил благоустрою. Є різні ситуації, усе будемо намагатися вирішувати згідно чинного законодавства, – сказав поліцейський офіцер громади Василь Мимка. 

За сприяння органів місцевого самоврядування для роботи з громадянами офіцера поліції забезпечили усім необхідним для служби: облаштували робочий кабінет, надали оргтехніку. Для оперативного виїзду на виклики людей поліцейський матиме у своєму розпорядженні новий службовий автомобіль.

Впровадження безпекових проєктів на Тернопільщині триватиме і надалі, зазначили в управлінні поліції.

Читайте також: У Тернополі судитимуть зловмисників, які організували бізнес на ухилянтах (Фото)

Exit mobile version