Чоловік розпочав стрілянину в ресторані на Тернопільщині

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

У Ланівцях біля одного з місцевих ресторанів чоловік почав стріляти по відвідувачах. Під час стрілянини зловмисник влучив у двох людей. Про це пише Файне місто з посиланням на вирок Лановецького районного суду.

За даними суду, зловмисник перебував на території біля входу в ресторан «City Life». Згодом він взяв у руки дев’ятизарядний револьвер моделі “PROFI 4.5” та спрямував його дуло в напрямку осіб, які там перебували. Після того обвинувачений здійснив сім пострілів.

Внаслідок пострілів одна куля влучила у потерпілого, спричинивши йому ушкодження 2-го пальця лівої ноги. За ступенем тяжкості воно належить до легкого тілесного ушкодження. Ще одна куля влучила у чоловіка, заподіявши йому біль в області паху, не спричинивши тілесних ушкоджень.

Вказані дії обвинуваченого кваліфікували за ч.4 ст.296 КК України (Грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки. Проте, згідно ст. 75 КК України, покарання замінили на іспитовий строк терміном 2 роки.

Читайте також: Полював на звіра, а застерлив людину: у поліції повідомили про вбивство на Тернопільщині

Exit mobile version