Полював на звіра, а застерлив людину: у поліції повідомили про вбивство на Тернопільщині

Фото: поліція Тернопільської області

Вранці 27 січня у полі поблизу села Курники на Тернопільщині стався трагічний випадок. Чоловік, полюючи на звіра, випадково вбив людину. Про це пише Файне місто із посиланням на Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Близько 6-ї години ранку до співробітників відділення поліції №4 м.Збараж надійшло повідомлення від 58-річного жителя Тернопільського району про те, що він випадково застрелив невідомого чоловіка. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, слідчі, спеціалісти-криміналісти. 

За попередніми даними, фігурант разом зі знайомим, який придбав мисливську зброю, виїхали у поле для її пристрілки. Помітивши вдалині невідомий об’єкт, чоловік сприйняв його за звіра та здійснив один постріл. Проте, підійшовши ближче, «мисливці» побачили мертву людину, про інцидент повідомили працівників поліції, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Це – 51-річний житель села Курники. Поліцейські також з’ясували, що зброя, з котрої вистрелив фігурант, належала його товаришу і була офіційно зареєстрована.

Наразі за даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. У рамках розслідування правоохоронці встановлять усі обставини події. Вирішується питання про затримання фігуранта відповідно до статті 208 КПК.

Оперативні новини Тернополя та області читайте у Telegram-каналі “Файне місто | Новини Тернополя“.

Читайте також: У двох мешканців Тернопільщини виявили наркотичні речовини

Фото: поліція Тернопільської області
Exit mobile version