“Ми неідеальні люди”: бойфренд блогерки з Тернополя підтвердив відпочинок на Мальдівах (Фото)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Бойфренд тернопільської блогерки Тетяни Пренткович Андрій Гонковський, якому днями закидали виїзд на Мальдіви, після затяжного мовчання нарешті вийшов на звязок. У своєму Instagram він розповів, чи дійсно прилетів на острів до Тані та чому не відразу відреагував на запитання.

Нагадаємо, нещодавно у мережі спалахнув скандал – з’явилося фото з Мальдів, на якому Андрій стояв поряд із Пренткович. Виявилося, що чоловік виїхав до Польщі як волонтер, щоб провести благодійний захід.

Насправді, я фізично всім не можу відповісти, саме тому записую це відео. Я розумію обурення, я розумію реакцію великої кількості людей, але все, насправді, дещо не так, як це описується, – звернувся до аудиторії Андрій.

Як пояснив Гонковський, в Польщі у нього була запланована благодійна подія “Магія ранку” на 11 січня, однак дата проведенення заходу змінилася в останній момент.

Але коли я вже прибув у Варшаву, організатори змістили дату на 23 січня для того, щоб провести більше анонсів. І, відповідно, в мене були вільні дні. В цей час моя дружина летіла на відпочинок з нашими дітьми, – зазначив він.
СКРІН З INSTAGRAM
СКРІН З INSTAGRAM

За словами Андрія, пізніше він повернувся у Варшаву і провів там благодійний захід.

Андрій пообіцяв відзвітувати щодо зібраних коштів на благодійному заході у Варшаві

Так, ми неідеальні люди. Інколи робим помилки, – виправдався Андрій.

Блогерка Пренткович заявила, що її чоловік відпочивав на Мальдівах, бо “зробив стільки хороших справ”

Блогерка-мільйонниця з Тернополя Таня Пренткович вважає, що її чоловік Андрій Гонковський законно опинився на відпочинку на Мальдівах, адже “робить щось хороше”. Про це вона зазначила в особистому листуванні з блогеркою, яка виклала скриншот переписки в Instagram.

Блогерка Валерія особисто звернулась до Пренткович та отримала відповідь, що на кордоні України дуже багато чоловіків, які виїжджають з країни. На думку блогерки з Тернополя, її чоловік не порушував та не обходив закон.

Його б не випустили за кордон, якби він не зробив стільки хороших справ. Ви знаєте, що виїзд зараз складний, і власне всі документи про куплені авто, автобуси тощо з власних грошей дають змогу перетинати кордон, бо це і називається волонтер, – наголосила Пренткович.

Коли у неї уточнили, чи вважає вона, що дозвіл на виїзд за кордон з метою волонтерства дозволяє також відпочивати на Мальдівах, Пренткович зауважила, що інші українські чоловіки не роблять цього, бо просто не можуть собі цього дозволити.

На Мальдіви і до війни не всі могли, – заперечила вона.

Коли Валерія уточнила, що подібна схема є лазівкою для того, щоб обійти закон, Пренткович відповіла, що Гонковський відпочивав на дорогому курорті, бо робить гарні справи.

Ви ж розумієте, що виїхати просто так не можна. А можна, лише коли робиш щось хороше, – заявила блогерка.

Вона також зазначила, що не бачить різниці між відпочинком у Карпатах та “на морі” за кордоном, додавши, що її  чоловік “на законних підставах перетнув кордон”.

Як відомо, разом з Танею на острові відпочиває її подруга, блогерка Аліна Френдій. Її чоловік Петро Заставний (син колишнього міського голови Тернополя Романа Заставного) випередив хейт і майбутні запитання і запевнив, що не покидав кордони України.

Читайте також: На Тернопільщині викрили міжнародну організацію постачання наркотиків (Фото/Відео) 

Exit mobile version