У Тернополі затримали мешканку Закарпаття з викраденим велосипедом

Фото: Нацполіція

Поліцейські затримали мешканку Закарпаття за крадіжку велосипеда. Викрадений транспортний засіб жінка планувала продати. Раніше вона вже була судима за майнові злочини. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Ввечері 24 січня правоохоронці помітили на одній із вулиць Тернополя двох осіб із велосипедом. Під час перевірки з’ясувалося, що транспортний засіб їм не належить і він крадений.

Слідчо-оперативна група внаслідок проведених заходів встановила власницю транспортного засобу. Потерпіла навіть не здогадувалася, що у неї його викрали. Велосипед вона зберігала на сходовій клітці у під’їзді, пристебнувши його тросом. Та це не вберегло ровер від крадіжки.

Причетною до злочину виявилася 41-річна мешканка Закарпаття. Наразі жінка проживає в Тернополі. Крадений велосипед поліцейські вилучили. Зловмисницю затримали відповідно до ст. 208 КПК. Вирішується питання про оголошення їй підозри відповідно до ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Жителя Зборівської громади судитимуть за незаконне видобування суглинку

Exit mobile version