Захисник із Тернопільщини повернувся додому, аби одружитись з коханою (Фото)

Фото: онлайн-альманах "Воля княжого краю"

Днями у Теребовлі одружилися Євгенія Чех і Михайло Кучман із Слобідки. Заради важливої події наречений повернувся з фронту. Про це пише Файне місто з посиланням на онлайн-альманах “Воля княжого краю”.

Михайло вже другий рік захищає рідну землю від ворога на Донеччині. Його обраниця працює асистентом вихователя у теребовлянському дитсадку «Ромашка». Напередодні пара сім років зустрічалася, вже була назначена дата весілля, та через війну плани довелося змінити. Михайло став на захист України, а Женя його вірно чекала. Зрештою, молоді люди вирішили поєднати свої долі. Для рідних рішення молодят наперекір війні і обставинам стати однією сім’єю стало приємною несподіванкою.

За 3 дні все організували. Вбрання купували, як на них шите відразу, ніби ті вишиванки чекали саме на них. На церемонію одруження ми не запрошували нікого, були лише домашні, бабусі, дідусі і друзі молодих, — розповідає мама нареченої Марія.

Молодят прийшли привітати волонтери, меценати, дружина побратима Михайла. У дописі йдеться, що в той день було дуже багато дзвінків, смс від друзів та знайомих.

Щиро вітаємо молоду українську сім’ю із важливою подією в їхньому житті. Зичимо щастя та кохання!

Читайте також: До 150 000 гривень на розвиток бізнесу зможуть отримати військові у Тернополі 

Exit mobile version