До 150 000 гривень на розвиток бізнесу зможуть отримати військові у Тернополі

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

До 150 000 гривень на розвиток власного бізнесу можуть отримати ветерани з Тернопільської громади. Ці кошти виплать військовим, які брали участь у бойових діях та вже звільнені з лав ЗСУ. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Фінансова підтримка надається на конкурсних умовах на придбання обладнання, сировини, матеріалів, на оренду приміщень та транспортних засобів, на закупівлю ліцензійного програмного забезпечення, або на навчання та консультації з питань започаткування та ведення бізнесу. При цьому проекти, які переможуть у конкурсі, повинні реалізовуватися на території міста Тернополя та сіл громади. Проект повинен бути реалізований впродовж бюджетного року, – зазначили у міській раді.

Для отримання фінансової підтримки необхідно подати пакет документів, серед яких – проект на розвиток власного бізнесу та копію відповідних документів. Про дату початку прийому документів та повний пакет документів буде повідомлений на сайті Тернопільської міської ради додатково після оголошення конкурсу.

Нагадаємо, що у Тернополі роботодавці, які працевлаштовують військовослужбовців, звільнених з лав ЗСУ, можуть отримати компенсацію зі сплати ЄСВ впродовж 6-ти місяців з дня працевлаштування захисника. Умовою  для отримання цієї компенсації є збереження рівня заробітної плати в розмірі не менше мінімальної заробітної плати.

Читайте також: Військовій частині з Тернополя передали причепи-контейнеровози

Exit mobile version