З перших днів війни був на фронті: загинув військовий Олександр Петрик з Тернопільщини

На війні загинув мужній воїн Олександр Петрик з Тернопільщини. 24 січня домовину з військовим привезуть у рідну Підволочиську громаду. Про це пише Файне місто з посиланням на Підволочиську селищну раду.

Олександр Петрик родом з села Камʼянки. Воїн служив у 44-й окремій артилерійській бригаді імені Данила Апостола, був молодшим сержантом ЗСУ. Військовий з початку повномасштабного вторгнення ворога на наші землі відстоював свободу та незалежність держави.

Олександр загинув на Запорізькому напрямку 21 січня.

У середу, 24 січня, о 12.30 годині у селищі Підволочиськ біля памʼятника Ангелу Охоронцю відбудеться зустріч кортежу з загиблим воїном. Ввечері о 18.00 годині в селі Камʼянки по вул. Шевченка в будинку, якому мешкав загиблий Олександр, буде відправлений заупокійний парастас.

Похорон відбудеться 25 січня в селі Камʼянки. О12.00 годині він розпочнеться на рідному подвір’ї, далі хода перейде до місцевого храму. Останній спочинок Герой знайде на місцевому кладовищі в рідному селі Камʼянки.

Схиляємо голови перед мужністю та героїчним подвигом Олександра. Приносимо щирі співчуття батькам, дружині Зоряні та дочці Аліні, друзям та побратимам, всім тим, хто знав, дружив, поважав та завжди буде памʼятати захисника. Вічна памʼять Герою!

Читайте також: Меморіальну дошку захиснику Олександру Гуртовенку відкрили у Бучачі (Фото)

Exit mobile version