На Луганщині загинув 24-річний захисник Андрій Криса з Тернопільщини

На війні загинув військовий з Тернопільщини Андрій Криса. Життя захисника обірвалося у боях на Луганщині. Про це пише Файне місто з посиланням на Перший відділ Тернопільського РТЦК СП.

Андрій родом з села Волиця Тернопільського району. Свій військовий шлях чоловік розпочав майже одразу після вторгнення росії. Спочатку уклав контракт з ЗСУ, пізніше продовжив військову справу в бригаді НГ “АЗОВ”.

Молодий, амбітний, завзятий, енергійний, щирий, наполегливий, упертий, невідступний – це все про нього. Адже ще зовсім недавно він був тихим, малослівним і спокійним…війна внесла свої корективи, – йдеться у повідомленні.

Пізніше Андрій отримав поранення, після якого перебував на реабілітації. В той час, будучи у лікарні, він рвався до своїх побратимів. Боєць повернувся в стрій, правда, ненадовго.

Життя захисника обірвалося 15 січня поблизу населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області. Андрій поліг, захищаючи Україну від російських агресорів, під час виконання бойового завдання. 21 лютого йому б виповнилося 25 років.

Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Жалоба на Теребовлянщині: у громаді прощаються із захисником Сергієм Яременюком (Фото)

Exit mobile version