Жалоба на Теребовлянщині: у громаді прощаються із захисником Сергієм Яременюком (Фото)

Сьогодні, 18 січня, у Теребовлю привезли домовину із захисником України Сергієм Яременюком, який поповнив ряди небесного воїнства. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

У цивільному житті Сергій Яременюк працював директором Теребовлянського відділу НЗ “Замки Тернопілля”. Під час повномасштабної війни був стрільцем-санітаром. Загинув 14 січня 2024 року. Життя військовослужбовця обірвалося під час мінометного обстрілу противником біля селища Хромове Бахмутського району Донецької області.

Живим коридором слави та зі сльозами на очах жителі громади зустріли загиблого Героя. На перехресті біля греко-католицької церкви священнослужителі та небайдужі мешканці громади помолилися за упокій душі полеглого військовослужбовця. Цьогоріч Сергієві мало б виповнитись 46…

У Сергія Яременюка залишилися дружина Оксана, діти Яна та Дмитро, батьки, рідний брат.

Сьогодні о 18.00 год. відбудеться парастас за покійним за адресою: м.Теребовля, вул. Галицька, 5 Е. В останній земний шлях Сергія Яременюка проведуть завтра, 19 січня, о 12.00 год.

На Теребовлянщині оголосили жолобу

З метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні, жителя м.Теребовля Сергія Яременюка, 18-19 січня 2024 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголошені днями жалоби. Відповідне розпорядження видав Теребовлянський міський голова Олег Продан.

Фото: Теребовлянська міська рада

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак жалоби на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів.

Вічна та світла пам’ять Героєві! Щирі співчуття рідним!

Читайте також: Автобус і 2 вантажівки зіткнулись поблизу Тернополя: є постраждалі (Фото/Відео) 

Exit mobile version