Загинула 25-річна дівчина з Тернополя у страшній ДТП на Львівщині (Фото/Відео)

На Львівщині 16 січня сталося фатальне зіткнення легкового автомобіля і вантажівки. В результаті ДТП двоє людей отримали поранення і одна – загинула. Як ми з’ясували, це 25-річна Світлана Мілковська з Тернополя, пише Файне місто.

За даними львівської поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 16 січня близько 14.30 години на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» між селами Червоне та Велика Вільшаниця Золочівського району.

Фото: поліція Львівщини

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулися автомобіль «BMW 535», яким керувала 25-річна жителька Тернополя, та вантажівка «Renault Magnum» під керуванням 64-річного водія з Тернопільської області.

Фото: поліція Львівщини

Від отриманих травм водійка легковика загинула на місці події. Водій вантажівки та пасажирка «BMW 535», 24-річна мешканка Тернополя, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні.

Фото: поліція Львівщини

За фактом слідчі Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Вічна пам’ять Світлані!

Дівчину, яка загинула у страшній аварії, звали Світланою. Їй було 25 років. На момент жахливої ДТП на трасі Тернопіль-Львів вона була за кермом легковика «BMW 535».

Фото із соцмережі Instagram

Світлана мала свій онлайн-магазин спортивного одягу. Дівчина дуже любила життя, насолоджувалася ним кожної миті.

Моя хороша, кохана Світланка. Ти прекрасне, ясне сонечко у моєму житті. Я дякую Богу, що зустріла тебе і познайомилась з твоєю душею. Люблю тебе і міцно обіймаю. Я сподіваюся, що ми ще зустрінемося у наступному житті. Вічна тобі пам’ять, моя рідна!, – написала подруга Соломія.
Фото із соцмережі Instagram

Студія Файне місто висловлює щирі співчуття рідним і близьким Світлани. Розділяємо біль непоправної втрати разом з вами. Вічна пам’ять!

Читайте також: На Теребовлянщині оголосили жалобу за захисником Сергієм Петрівим

Exit mobile version