На Теребовлянщині оголосили жалобу за захисником Сергієм Петрівим

Знову сумна звістка з фронту прийшла на Тернопільщину. Війна забрала життя 27-річного військового з Теребовлі Сергія Петріва. Про це пише Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

Військовослужбовець помер 14 січня 2024 року від поранень, отриманих в бою на Лиманському напрямі в районі Серебрянського лісу Донецької області.

Сьогодні,16 січня, домовину з захисником зустрічатимуть у Теребовлі біля греко-католицької церкви святого Миколая. Цього ж дня о 18.00 год. відбудеться парастас за покійним за адресою вул.Шевченка, 202.

Фото: Теребовлянська міська рада

На Теребовлянщині оголосили жалобу

Щоб вшанувати пам’ять військовослужбовця Сергія Петріва, 16-17 січня 2024 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголошені Днями жалоби. Відповідне розпорядження видав Теребовлянський міський голова Олег Продан.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак жалоби на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів.

Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Із захисником Романом Абдуллаєвим попрощалися на Лановеччині (Фото)

Фото: Теребовлянська міська рада
Exit mobile version