Захисникові Степану Барні ТНПУ передав антидронну рушницю і FPV-дрони (Фото/Відео)

Фото: ТНПУ

Випускникові ТНПУ ім. В. Гнатюка, сержанту 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” Степану Барні університет передав чергову антидронну рушницю та 2 FPV-дрони. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу педуніверситету.

Університетська спільнота долучилася до нещодавно збору коштів на запчастини до необхідного для ЗСУ обладнання. Степан Барна висловив вдячність волонтерському руху ТНПУ і впевненість, що обладнання виконає головні завдання в зоні відповідальності мотопіхотного батальйону і наблизить перемогу. 

Фото: ТНПУ

Лінія фронту бригади сягає більше 20-ти кілометрів, кучність дронів з російської сторони — висока, важливо вчасно реагувати, щоб звільнити простір від ворожих “камікадзе” та спостережних “мавіків”, тому кожна антидронова рушниця — це врятоване життя і збільшення потужності української армії, а це — найважливіше, — зазначив сержант. — Наша бойова бригада — давно на фронті, формуються нові підрозділи, потрібно розширювати можливості для додаткових засобів ураження. 
Фото: ТНПУ

Ректор університету Богдан Буяк висловив підтримку і гордість за випускника та захисника України Степана Барну, наголосив на важливості об’єднання зусиль для забезпечення необхідного обладнання для ЗСУ. У цей важливий час кожен внесок, незалежно від його розміру, має велике значення для обороноздатності та перемоги України.

Читайте також: Тернопільський педуніверситет оголосив новий збір на виготовлення FPV дронів-камікадзе

Exit mobile version