Погрожував людям гранатою: у Тернополі затримали дебошира (Фото)

Фото: ГУНП в Тернопілььскій області

Минулої доби поліцейські склали три адмінпротоколи на нетверезого тернополянина. Він ходив по проїжджій частині дороги, перешкоджав руху транспорту та висловлювався ненормативною лексикою. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Повідомлення про дії чоловіка надійшло до поліцейських 10 січня близько 16:30. За словами очевидців, на вулиці Тарнавського по проїжджій частині дороги ходив невідомий чоловік та заважав водіям і пішоходам. На зауваження людей та прохання звільнити дорогу невідомий не реагував.

По прибутті правоохоронців на місце події чоловік продовжував вчиняти хуліганські дії. Він поводився неадекватно, висловлювався нецензурною лайкою, на словах погрожував громадянам та працівникам поліції гранатою. У коментарі Файному місту речник поліції Сергій Крета розповів, що прохання піти з дороги чоловік проігнорував: сказав, що “йому там подобається”. У поліції повідомляють, що дебошир мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Фото: 20 хвилин

Поліцейські провели поверхневу перевірку правопорушника. Гранат чи будь-яких яких небезпечних та заборонених предметів у нього не виявили. Дебошир вчиняв опір та не виконував законні вимоги поліцейських. Патрульні застосували заходи примусу до правопорушника та доправили його до Тернопільського райуправління поліції для встановлення особи, — доповіли у Нацполіції Тернопільщини.

Порушником виявився тернополянин, 1992 року народження. Як розповіли його родичі, чоловік останнім часом проводив себе агресивно.

На тернополянина поліцейські склали протоколи за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 178 (поява в громадських місцях у п’яному вигляді), ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). Вирішується питання про направлення тернополянина до медичного закладу.

Відео з місця подій дивіться у Телеграм-каналі Файного міста.

Читайте також: Правоохоронці виявили наркотики у двох мешканців Тернопільщини

Exit mobile version