Правоохоронці виявили наркотики у двох мешканців Тернопільщини

Фото: Нацполіція

Два факти незаконного зберігання наркотиків за минулу добу задокументували поліцейські. Заборонені речовини правоохоронці виявили у жителя Тернопільського району та мешканця обласного центру. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопілььскій області.

Під час патрулювання співробітники відділення поліції №1 м. Тернопіль виявили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього знайшли прозорий поліетиленовий пакет. У ньому містилась кристалічна речовина синього кольору ззовні схожа на наркотичну. Правопорушник – 36-річний житель одного із сіл Тернопільського району.

Ще одного чоловіка поліцейські виявили у Тернополі. У нього вилучили 2 поліетиленові пакети на застібку, у яких знаходилася речовина рослинного походження зеленого кольору, схожа на канабіс.

Речові докази правоохоронці направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Поліцейські встановлюють звідки фігуранти взяли заборонені речовини.

Відомості за обома фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.

Читайте також: Понад 3 тонни спирту перевозив водій на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version