Меморіальну таблицю капітану поліції Віктору Мельниченку відкриють у Тернополі

Віктор Мельниченко // Фото з мережі Інтернет

У Тернополі встановлять меморіальну таблицю захиснику, капітану поліції Віктору Мельниченку. Меморіальна дошка буде на фасаді багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Тараса Протасевича, 16-А. Відповідне рішення прийняли на виконкомі на звернення управління «КОРД» поліції в Тернопільській області. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Віктор Мельничук був капітаном поліції, старшим інспектором 2-го відділу з проведення спеціальних операцій. Життя захисника обірвалося 13 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання у Бахмуті Донецької області.

Військовому присвоїли звання «Почесний громадянин Тернополя» посмертно за вагомий особистий внесок у становлення української державності та особисту мужність і героїзм у виявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагадаємо, як ми раніше писали, у жовтні колеги вирішили увіковічити пам’ять про Віктора, встановивши меморіальну дошку на фасаді адмінбудівлі КОРД. В стінах цього підрозділу він служив, тренувався, удосконалювався.

Меморіальну дошку в пам’ять про загиблого співробітника спецпідрозділу Віктора Мельниченка встановили на фасаді адмінбудівлі управління КОРД. У стінах цього підрозділу він служив, тренувався, удосконалювався. Пам’ять бійця хвилиною мовчання вшанували керівники обласної поліції, військової адміністрації, рідні, колеги та товариші, – зазначили у поліції.

Вічна пам’ять!

Читайте також: На фронті загинув військовий Олег Скакун з Тернопільщини

Exit mobile version