У Тернополі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого спецпризначенця Віктора Мельниченка (Фото/Відео)

Фото: нацполіція Тернопільщини

У Тернополі відкрили меморіальну дошку в пам’ять про загиблого співробітника спецпідрозділу КОРД Віктора Мельниченка. Життя поліцейського обірвалося 13 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Про це пише Файне місто з посиланням на нацполіцію Тернопільщини.

Пам’ять бійця хвилиною мовчання вшанували керівники обласної поліції, військової адміністрації, рідні, колеги та товариші.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять справжнього воїна, бійця, який віддав своє життя за мирне небо, за свободу та цілісність нашої України. Нещадна війна забирає кращих, відважних, сміливих… Боляче, сумно, але пам’ять робить нас сильнішими, – сказав начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.
Фото: нацполіція Тернопільщини

Як йдеться у повідомленні, стати поліцейським було мрією життя Віктора Мельниченка. В органах внутрішніх справ він служив з 2008 року. Пройшов шлях від співробітника поліції охорони до старшого інспектора корпусу оперативно-раптової дії ГУНП в Тернопільській області. Фанат своєї роботи, наполегливий, цілеспрямований – так про нього відгукуються побратими.

У липні спецпризначенця відзначили посмертно орденом «За мужність».

Фото: нацполіція Тернопільщини

Колеги вирішили увіковічити пам’ять про Віктора, встановивши меморіальну дошку на фасаді адмінбудівлі КОРД. В стінах цього підрозділу він служив, тренувався, удосконалювався.

Вічна пам’ять!

Читайте також: На Чортківщині відкрили меморіальну дошку на честь військового Михайла Осифа (Фото)

Exit mobile version