До -22°С та ожеледицю прогнозують цього тижня на Тернопільщині

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Цього тижня у Тернополі та області передбачають сніг, туман, ожеледицю та сильний мороз. Зокрема у вівторок, 9 січня, погоду області визначатиме гребінь антициклону над Північним морем. У вівторок також прогнозують найхолоднішу за всю зиму ніч. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

9 січня:

Область: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 17 – 22° морозу, вдень 8 – 13° морозу.

Місто: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 19 – 21° морозу, вдень 10 – 12° морозу.

Погіршення видимості в тумані 600 – 1000 м.

Попередження про метеорологічні явища:
Область, місто: 09 січня на дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

10 січня:

Хмарно з проясненнями. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 12 – 17° морозу, вдень 3 – 8° морозу.

11 січня:

Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура впродовж доби 3 – 8° морозу.

Прогноз погоди на вихідні повідомимо згодом. Слідкуйте за оновленнями Файного міста.

Читайте також: На Тернопільщині вирує негода: як очищують дороги від снігу

Exit mobile version